Het Wonderlijke Winterweekje (WWW-tje)

Ook dit jaar kan er weer een WWW-tje komen rond de jaarwisseling. Dat wordt sinds 2001 regelmatig georganiseerd. Dit evenement wordt bekroond met een bonte avond eindigend in een heerlijke swingende avond waar DJ Peter met aanstekelijke world beats tot dansen uitnodigt.  ‘s-Avonds worden er prachtige films bekeken. Er wordt samen gekookt, spelletjes gespeeld en we relaxen in een gezellige warme sfeer. Verder wordt er veel in de natuur gewandeld. Met Oud en Nieuw bakken we appelflappen. Zodra er weer een nieuwe winterweek is gepland, komt deze in de agenda te staan.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
2008-2009-14
2008-2009-15
2008-2009-16
2008-2009-17
2008-2009-1
 

Maaltijden

Ontbijt, lunch en diner worden met puur plantaardige ingrediënten bereid. De organisatie koopt zelf al het eten in, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Bij vragen over het eten kun je contact opnemen met de coördinator Peter van der Eijnden. Een ervaren kok(kin) bereidt de maaltijden. Die is samen met de organisatoren verantwoordelijk voor de inkopen en de heerlijke maaltijden. Per dag wordt er een kookploeg van tenminste drie mensen gevormd, die onder leiding van een ervaren kok de warme maaltijd bereidt. Ook is er een corveerooster voor ontbijt en lunch en voor het schoonmaken van de ruimtes. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om allerlei leuke dingen te doen en lekker uit te rusten.